• Geri dön

  • 54 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Global moda markası DeFacto, çocukların havalı görünüme sahip olurken unutulmaz bir bayram geçirmeleri için ‘Bayram Koleksiyonu’ hazırladı. DeFacto bu bayramda her yaştan çocuğa cool ve şık bir tarz sunuyor.

Her yaşın ve her tarzın favori markası DeFacto, çocukların bayram sevincine özel koleksiyonuyla eşlik ediyor. Bayrama özel koleksiyonunu miniklerin beğenisine sunan DeFacto, çocukları ve ailelerini bayram öncesi keyifli bir alışveriş için DeFacto’ya davet ediyor. Denim kumaşın başrolde olduğu koleksiyon ile çocuklar, havalı ceketler, geniş paçalı pantolonlar, keten gömlekler ve birbirinden enerjik tişörtlerle bayram boyunca şıklıklarıyla gözleri üzerine toplayacak. Çocuklar bayrama özel hazırlanan koleksiyonla, denim kumaşın verdiği özgürlük hissini doyasıya yaşarken bir arada ve mutlu anların keyfine varacak. Çocuklar bayram öncesi alışverişin mutluluğunu DeFacto’da yaşayacak.

DeFacto’nun çocukların bayram sevincine renk katacak koleksiyonuna, www.defacto.com web adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve DeFacto mağazalarından ulaşabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL